Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Profil individual de nutritie Herbalife

Eşti o persoană activă?

Posted by George Ciocodeica 04/08/2017 0 Comment(s)

IA Micul Dejun! Eşti pe fugă? Nu mai ştii ce să mănânci dimineaţa? Vrei să slăbeşti? Ai nevoie de mai multă energie? Dacă răspunsul la măcar una dintre aceste întrebări este „da”, atunci această pagină îţi este dedicată.

Alege Shake-ul Formula 1 pentru:

O alimentaţie sănătoasă: Îţi va oferi un aport important de vitamine şi minerale care te vor ajuta să îţi atingi necesarul zilnic de vitamine şi minerale.

Controlul greutăţii: Înlocuitorii de masă, dezvoltaţi de oameni de ştiinţă, aşa cum este Shake-ul Formula 1, s-au dovedit a fi o soluţie eficientă pentru controlul greutăţii, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos.

Aport de proteine: Bogate în proteine de soia, shake-urile Formula 1 te ajută să îţi construieşti masă musculară, atunci când le integrezi în programul tău de antrenament.
Atunci când procentul de masă musculară creşte, metabolismul devine mai activ, acest lucru însemnând că vei arde mai multe calorii- chiar şi atunci când dormi!

Shake-ul Formula 1, o masă hrănitoare în 5 minute

Shake-ul F1 este simplu de preparat, delicios şi echilibrat din punct de vedere nutritiv. Poate fi preparat în câteva minute şi îţi oferă o combinaţie de proteine, substanţe vegetale carbohidraţi, vitamine esenţiale, minerale şi extracte din plante şi ierburi. Cu aproximativ 220 kcal per porţie, te ajută să ai o alimentaţie sănătoasă şi să îţi controlezi greutatea.

Descoperă mai multe despre Shake-ul Formula 1 aici!

Formula 1 Sport- nutriţia de bază pentru performanţă

Shake-ul Formula 1 Sport din Gama H24 reprezintă nutriția de bază pentru performanță.
Are un conținut echilibrat de carbohidrați, proteine, vitamine și minerale şi faţă de Formula 1 clasică, conţine proteine din lapte, zer şi cazeină care datorită modului în care sunt absorbite în corp, sunt foarte potrivite pentru persoanele cu un stil de viață activ și care fac sport în mod regulat.

Descoperă mai multe despre Shake-ul Formula 1 Sport aici!

Revigorează-te cu Ceaiul Instant pe bază de plante

Îţi începi ziua cu un esspreso lung sau o cană de cafea cu lapte bogată în calorii? O cantitate prea mare de cafeină, zahăr şi lapte te pot face să te simţi obosit, iritabil şi cel mai probabil te vor face să iei în greutate. Cu doar 6 kcal, Ceaiul instant pe bază de plante poate fi savurat atât cald cât şi rece, fără remuşcări

Descoperă mai multe despre Ceaiul Instant pe bază de plante Herbalife aici!

Potoleşte-ţi setea cu Băutura Concentrată cu Extract de Aloe, Herbal Aloe

Dacă nu te simţi în formă maximă, una dintre cauze poate fi faptul că nu ai băut suficiente lichide. Dacă apa ar avea gust delicios de aloe şi mango,
ţi-ar fi mai uşor să bei suficientă, nu? Astfel îi vei oferi corpului cantitatea necesară de lichide pentru a se simţi bine şi hidratat. Băutura Concentrată cu Extract de Aloe şi Mango este o alternativă delicioasă la sucuri şi băuturi bogate în zahăr.

Descoperă mai multe despre Băutura Concentrată cu Extract de Aloe, aici!

Write a Comment

Loading...