Care a fost cel mai dificil moment din cariera ta şi cum l-ai depăşit?

Mi-am depăşit momentele mai dificile din carieră printr-o atitudine pozitivă. Nu îmi place să mă plâng şi să pun accent pe probleme sau stări negative. Ştiu că orice are o rezolvare şi că noi suntem principalii res­ponsabili pentru ceea ce ni se întâmplă. Mă consider un om optimist şi puternic, ceea ce mă ajută să merg mereu mai departe.

Ştiu că ai făcut nunta în vara anului trecut, la un an după căsătoria din Las Vegas. Cum s-a schimbat rutina ta sportivă şi alimentară?

Am aceleaşi obiceiuri şi acelaşi program şi după că­sătorie.

Soţul tău împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru sport. Ce ai învăţat de la el şi ce a învăţat el de la tine?

Aşa este, facem echipă bună împreună. Ne susţinem şi ne încurajăm reciproc. Am învăţat de la el să mă bu­cur de fiecare lucru, iar el a învăţat de la mine să-şi gă­sească echilibrul.

Dieta este un termen care doare, mai ales pentru gurmande. Este posibil să slăbeşti considerabil fără să faci sacrificii culinare?

Oamenii ar trebui să adopte un stil de viaţă sănătos, nu să caute diete. Putem pierde kilogramele în plus şi fără aşa-zisele diete. Sacrificiul pe care trebuie să-l fa­cem este să mâncăm corect, des şi în cantităţi mici. Asta ne va aduce rezultate şi, mai ales, o sănătate bună, fără să ne înfometăm. Tot ce trebuie este să căutăm infor­maţia bună.

Vorbeşte-ne despre produsele Herbalife, pe care le foloseşti tu. Ce îmbunătăţiri în starea ta ai observat după ce le-ai consumat?

Aşa cum deja ştiţi, fac sport încă de mică, iar regimul de viaţă pe care îl am este unul foarte aglomerat şi agitat. Pro­dusele Herbalife fac parte din programul meu zilnic şi m-au ajutat să îmi completez mesele şi gustările. Pentru mine e important aspectul fizic, dar mai ales sănătatea şi energia de care am nevoie ca să pot să ţin ritmul. De aceea, consum mai multe produse, bineînţeles şi în funcţie de zile şi de activi­tăţi: printre preferatele mele se numără băuturile izotonice şi energizante (Hydrate şi Liftoff), băutura concentrată cu Aloe Vera, ceaiurile pe bază de plante, produsele de reface­re după efort din gama H24 precum Rebuild Endurance şi shake-urile înlocuitoare de masă Formula 1. Găsesc variante foarte bune şi pentru gustările mele cu batoanele proteice, boabele de soia sau supa de roşii Gourmet de la Herbalife.

De ce ar trebui să le introducem în alimentaţia noastră?

Lucrând în acest domeniu, ştiu că cea mai mare proble­mă pe care o au oamenii când vine vorba de mişcare şi stil de viaţă sănătos este timpul. Foarte mulţi sar peste mesele principale sau consumă semipreparate şi produse de pati­serie, pe care le găsesc la orice pas, acestea fiind un factor principal în acumularea de kilograme. Produsele Herbalife sunt o variantă bună şi la îndemână de a completa progra­mul alimentar şi de a-i oferi corpului nutrienţi de calitate.

Comments ()

Product added to wishlist
Product added to compare.
Acest website foloseste cookie-uri. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.