Astfel, performanţele sportive ale echipei de fotbal FC Viitorul sunt susţinute 24 de ore din 24 de Herbalife24, prima gamă completă de nutriţie sportivă recomandată atât sportivilor profesionişti, cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii corespunzătoare. „Sunt mândru că Herbalife România susţine FC Viitorul – o echipă de fotbal care a demonstrat că îşi merită locul în liga de top şi ai cărei fotbalişti ambiţioşi îşi doresc rezultate excepţionale.

Ne dorim ca produsele din gama H24 să îi susţină în obţinerea performanţei, printr-un plan de nutriţie complet şi personalizat. Pentru aceşti sportivi nutriţia complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să contribuie la succesul lor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România. Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, a declarat: „Suntem onoraţi de faptul că Herbalife se alătură dorinţei noastre de a face performanţă şi sperăm ca împreună să obţinem rezultate notabile atât pe plan intern, cât şi internaţional. Realizăm cât de importantă este nutriţia pentru un sportiv şi ce rol joacă în performanţă, astfel încât jucătorii FC Viitorul au integrat deja gama completă H24 în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament.

Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă şi nutriţia personalizată sunt cruciale.” Herbalife susţine la nivel mondial peste 100 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, Herbalife lucrează deja cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltane

Comments ()

Product added to wishlist
Product added to compare.
Acest website foloseste cookie-uri. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.