Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Profil individual de nutritie Herbalife

Politica de returnare

Produsele Herbalife se vând exclusiv prin intermediul - Magazin online produse Herbalife şi NU sunt disponibile în magazine.


Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna si va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Pentru acest lucru, trebuie sa :

  1. Ne anuntati in scris intentia de returnare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului.

  2. Trebuie sa returnati produsele nefolosite la adresa indicata in pagine de contact.

  3. Dupa returnarea produselor, contravaloarea acestora va fi platita in contul indicat de dumneavoastra in termenul legal de 30 de zile.

In această perioadă, va rugam sa aveti grija de produs si de ambalajul acestuia. Puteti desface si folosi produsele numai in masura in care este necesar sa luati o hotarare daca doriti sa pastrati sau nu produsul. Daca utilizati dreptul de returnare, produsul trebuie sa contina toate pachetele livrate si ca acestea sa fie in aceiasi conditii in care v-au fost livrate (cel mult 1 produs poate fi desigilat, in scop de testare). Nu sunt acceptate produse deteriorare, scrise pe ele sau modificate de orice alta forma.


 - Magazin online produse Herbalife va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.


Rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis ulterior de catre client prin telefon


Loading...